Μακαρονάδα με Ντομάτα και Τρίμμα

//Μακαρονάδα με Ντομάτα και Τρίμμα
  • 1 ΑΛΑΜΠΡΑ Τρίμμα 200γρ, (Συνηθισμένο, ή με τσίλι ή με βασιλικό)
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • ½ ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι,
  • 1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο,
  • 2 ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 150g πέννες, μαγειρεμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι με μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τσίλι (προαιρετικά) και τα τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  • Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, τα ζυμαρικά και το βασιλικό και ανακατεύουμε μαζί για να ζεσταθούν.
  • Για να το σερβίρετε, τοποθετήστε το φαγητό σε ένα μπολ προσθέτωντας αλάτι ή φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
  • Τέλος προσθέστε στην μακαρονάδα σας, γεύση από παράδοση με το Τρίμμα ΑΛΑΜΠΡΑ ώστε να γίνει πιο νόστιμη η μακαρονάδα σας.

 

2017-10-16T21:27:04+03:00