• 2 συσκευασίες Χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ Η ΓΙΑΓΙΑ 250g κομμένο σε περίπου 6 φέτες
  • 2 κουταλιές της σούπας κόκκινο τσίλι, φρέσκο​​, ψιλοκομμένο (περίπου 2 πιπεριές μέτριες)
  • 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 25γρ Χυμό Λεμονιού
  • Ανακατεύουμε το ψιλοκομμένο τσίλι ΜΕ το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τις γεύσεις να σμίξουν ενώ μαγειρεύετε το Χαλλούμι.
  • Τηγανίστε το Χαλλούμι Η ΓΙΑΓΙΑ σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι μέχρι που να αποκτίσουν ρόδινη εμφάνιση οι φέτες και από τις 2 πλευρές.
  • Όταν ψηθούν όλα τα κομμάτια Χαλλουμιού Η ΓΙΑΓΙΑ μεταφέρετε το τυρί σε πιάτο και ρίξτε από πάνω το λάδι με το τσίλι και ακολούθως τοποθετήστε τον χυμό λεμονιού.