- 1 ΑΛΑΜΠΡΑ Τρίμμα 200γρ, (Συνηθισμένο, ή με τσίλι ή με βασιλικό)
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- ½ ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι,
- 1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο,
- 2 ψιλοκομμένες ντομάτες
- 150g πέννες, μαγειρεμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι με μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τσίλι (προαιρετικά) και τα τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, τα ζυμαρικά και το βασιλικό και ανακατεύουμε μαζί για να ζεσταθούν.
- Για να το σερβίρετε, τοποθετήστε το φαγητό σε ένα μπολ προσθέτωντας αλάτι ή φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
- Τέλος προσθέστε στην μακαρονάδα σας, γεύση από παράδοση με το Τρίμμα ΑΛΑΜΠΡΑ ώστε να γίνει πιο νόστιμη η μακαρονάδα σας.