- 2 συσκευασίες Χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ Η ΓΙΑΓΙΑ 250g κομμένο σε περίπου 6 φέτες
- 2 κουταλιές της σούπας κόκκινο τσίλι, φρέσκο, ψιλοκομμένο (περίπου 2 πιπεριές μέτριες)
- 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 25γρ Χυμό Λεμονιού
- Ανακατεύουμε το ψιλοκομμένο τσίλι ΜΕ το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τις γεύσεις να σμίξουν ενώ μαγειρεύετε το Χαλλούμι.
- Τηγανίστε το Χαλλούμι Η ΓΙΑΓΙΑ σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι μέχρι που να αποκτίσουν ρόδινη εμφάνιση οι φέτες και από τις 2 πλευρές.
- Όταν ψηθούν όλα τα κομμάτια Χαλλουμιού Η ΓΙΑΓΙΑ μεταφέρετε το τυρί σε πιάτο και ρίξτε από πάνω το λάδι με το τσίλι και ακολούθως τοποθετήστε τον χυμό λεμονιού.