- 250 γρ Χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ
- 100 γρ καπνιστό βοδινό
- 1 ώριμο αχλάδι
- φύλλα βασιλικού
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι
- 1 χυμό λεμονιού
- Κόβουμε το τυρί σε 6 – 7φέτες.
- Τοποθετήστε μια φέτα αχλάδι και ένα φύλλο βασιλικού σε κάθε φέτα και τυλίξτε το σε μια φέτα καπνιστού βοδινού.
- Συνδυάστε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού, λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό και καλά αλεσμένο μαύρο πιπέρι σε ένα μπολ.
- Αλείψτε το Χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ με τη σάλτσα και ψήστε το στο μπάρμπεκιου
- Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει και σερβίρετε το πιάτο με φέτες λεμονιού και βασιλικού.