- 250γρ Χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ ελαφρύ κομμένο σε κύβους
- 2 μέτρια κολοκυθάκια
- 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι
- 16 ντοματίνια
Για το λεμόνι αναμείξτε
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- 2 κ.γ. φρέσκο θυμάρι (κατά προτίμηση λεμόνι θυμάρι)
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
- Προαιρετικά πίτα
Προθερμάνουμε το μπάρμπεκιου και τακτοποιούμε τα σουβλάκια στη σχάρα. Αλείβουμε με την σάλτσα που ετοιμάσαμε αφού βεβαιωθούμε ότι έχουν αναμειχθεί καλά τα συστατικά. Μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά, γυρίζοντας τα σουβλάκια συχνά, μέχρι το Χαλλούμι να αρχίσει να ροδίζει και τα λαχανικά να μαλακώσουν. Σερβίρετε ζεστό με ζεστή πίτα.