Στο λανσάρισμα νέων τριμμένων τυριών έχει προχωρήσει η Γαλακτοβιομηχανία Α/φοί Πέτρου, εμπλουτίζοντας με ακόμη τέσσερις νέους κωδικούς την ήδη γνωστή γκάμα προϊόντων ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ».

Η νέα σειρά τριμμένων τυριών ΑΛΑΜΠΡΑ περιλαμβάνει το τριμμένο τυρί ένταμ και γκούντα, την τριμμένη μοτσαρέλα και το μείγμα 4 τριμμένων τυριών, τα οποία διατίθενται σε καινοτόμα, βολική και εύχρηστη συσκευασία που διατηρεί τη φρεσκάδα μετά το πρώτο άνοιγμα.

Συνδυάζοντας την πλούσια και υπέροχη γεύση με την εξαιρετική ποιότητα, τα νέα τριμμένα τυριά ΑΛΑΜΠΡΑ αποτελούν το ιδανικό συστατικό για την πίτσα, τις μακαρονάδες, τη σαλάτα αλλά και για οποιαδήποτε άλλη συνταγή. Μάλιστα, το γεγονός ότι η σειρά περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς κωδικούς, δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις των τυριών να δημιουργήσουν τους απόλυτους γευστικούς συνδυασμούς, ανάλογα πάντα με τις δικές τους προτιμήσεις στα είδη τυριών.

Τέλος, με την προσθήκη των νέων τριμμένων τυριών ΑΛΑΜΠΡΑ στην γκάμα της, η εταιρεία δηλώνει για ακόμη μια φορά δυναμικά το παρών της στη σύγχρονη αγορά, με διατροφικές λύσεις και επιλογές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών για ποιοτικά προϊόντα.