«Ο Γαλατάς των Χριστουγέννων»! Στην ΑΛΑΜΠΡΑ κρατάμε τις παραδόσεις και μοιράζουμε δώρα!

Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ κουβαλά μια ιστορία 40 και πλέον χρόνων, άρρηκτα συνδεδεμένη με το γάλα. Γι’ αυτό και τα προϊόντα της, με πιο πρόσφατο το Φρέσκο Κυπριακό Γάλα ΑΛΑΜΠΡΑ, ξεχειλίζουν από αγάπη, φροντίδα, ζεστασιά, αφοσίωση και οικογενειακή θαλπωρή. Μια παράδοση που κληροδοτήθηκε στη νέα γενιά.

Ενόψει της μεγαλύτερης γιορτής της αγάπης, αυτής των Χριστουγέννων, και θέλοντας να ανταποδώσει στην κυπριακή οικογένεια τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που της δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ φέρνει τις γιορτινές μέρες του Δεκέμβρη στα χωριά και στους δήμους της Κύπρου, τον «Γαλατά των Χριστουγέννων». Με στόχο να ξυπνήσει μνήμες στους μεγαλύτερους και να βοηθήσει να δημιουργήσουν ωραίες αναμνήσεις οι νεαρότεροι, «ο Γαλατάς των Χριστουγέννων» θα επισκεφτεί με το χριστουγεννιάτικο φορτηγό της ΑΛΑΜΠΡΑ, διάφορα χωριά και δήμους της ελεύθερης Κύπρου, θα μοιράσει δώρα και θα προσφέρει δωρεάν γάλα στα παιδιά!

Από τις 2 Δεκεμβρίου, λοιπόν, «ο Γαλατάς των Χριστουγέννων» της ΑΛΑΜΠΡΑ, έρχεται για να μοιράσει δώρα και να προσφέρει δωρεάν γάλατα στα παιδιά. Ένα δώρο από την οικογένεια της ΑΛΑΜΠΡΑ στην κυπριακή οικογένεια!

«Ο ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» ΘΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

  •  KOINOTHTA ΛΥΜΠΙΩΝ: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, 15:00 – 16:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λυμπιών.
  • ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 17:00 – 19:00 στην πλατεία του δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου,  18:00 – 20:00, Χριστούγεννα στο σπίτι της φράουλας.
  • KOINOTHTA ΑΛΑΜΠΡΑΣ: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 15:00 – 17:00, αναπαλαιωμένα σπίτια Κοινοτικού Συμβουλίου Αλάμπρας.
  • KOINOTHTA ΚΙΤΙΟΥ: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 17:00 – 19:00, στην πλατεία της κοινότητας.
  • MALL OF CYPRUS: Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, 16:00 – 19:00

Για τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ η ανθρωποκεντρική προσέγγιση είναι φιλοσοφία που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο. Από το 1982 που βρίσκεται δίπλα σε κάθε οικογένεια, σε κάθε κυπριακό σπίτι, αυτήν ακολουθεί. Γι’ αυτό και πέρα από την αφοσίωση στην ποιότητα και την παράδοση για αυθεντικά προϊόντα, που χαρακτηρίζονται από αληθινή γεύση και αγνή απόλαυση, είναι και η αφοσίωση στον άνθρωπο. Η προσφορά στην κυπριακή κοινωνία, η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο και η ευημερία των παιδιών, βρίσκονται διαχρονικά στο επίκεντρο των κοινωνικών της δράσεων.