Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ!

/, Μη κατηγοριοποιημένο/Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ!

Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ στηρίζει και τιμά όλες τις γιαγιάδες της Κύπρου σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Έχοντας έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου, γνωστή για τα προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ», ανακοίνωσε σε Διάσκεψη Τύπου την έναρξη της εκστρατείας «Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ» σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Η Διάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Γιαγιάς, στα Κεντρικά Γραφεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Ακρόπολη.

Στόχος της εκστρατείας είναι να στηρίξει και να τιμήσει όλες τις γιαγιάδες της Κύπρου, εκφράζοντάς τους ένα τεράστιο «ευχαριστώ», για όλα όσα προσφέρουν καθημερινά σε κάθε κυπριακή οικογένεια, ενώ είναι εμπνευσμένη από τη ζωή και τη δράση της αείμνηστης γιαγιάς Κακουλούς, από την οποία πήρε και το όνομά της η σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων Αλάμπρα «Η ΓΙΑΓΙΑ».

Όπως αναφέρθηκε στη διάσκεψη, απώτερος σκοπός υλοποίησης της εν λόγω ενέργειας, είναι η οικονομική ενίσχυση του Οίκου Ευγηρίας «Όαση Ηλικιωμένων Άγιος Γεώργιος» στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα, από 28 Μαρτίου μέχρι 1 Μαΐου στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με αγορές τρίμματος και γιαουρτιού «Η ΓΙΑΓΙΑ», θα προσφέρονται στον Οίκο Ευγηρίας €0.10 ανά τεμάχιο και με αγορές χαλλουμιού και αναρής «Η ΓΙΑΓΙΑ», θα προσφέρονται €0.50 ανά κιλό.

Στη διάσκεψη, προβλήθηκε βίντεο-αφιέρωμα που ετοιμάστηκε από την εταιρεία Α/ΦΟΙ Πέτρου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά των Κύπριων γιαγιάδων στο κοινωνικό σύνολο ευρύτερα (link), ενώ αναφορά έγινε και σε άλλες δράσεις που θα υλοποιηθούν στα πλαίσια της εκστρατείας. Ειδικότερα, οι καταναλωτές που θα επισκεφθούν τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης (28-30/3), Καψάλου (5-6/4) και Λακατάμιας (12-13/4), από τις 11:00 μέχρι τις 13:00, θα μπορούν να προμηθευτούν τη γυάλινη συσκευασία του παραδοσιακού πρόβειου γιαουρτιού «Η ΓΙΑΓΙΑ» σε ειδική προσφορά, με ντυμένο το πώμα της συσκευασίας, η οποία θα συνοδεύεται με προσωπική κάρτα με αναμνηστική ευχή για τη γιαγιά του κάθε αγοραστή.

Μεταξύ άλλων, εκ μέρους της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ Πέτρου, ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Μιχάλης Πέτρου, σε δήλωσή του ανέφερε: «Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην κοινωνική ευημερία των γιαγιάδων της Κύπρου, μέσα από την εκστρατεία κοινωνικής υπευθυνότητας, Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα όλες τις γιαγιάδες της Κύπρου, για όλα εκείνα τα ανεκτίμητα που προσφέρουν ακούραστα στον τόπο μας, συντηρώντας ταυτόχρονα τις παραδοσιακές αυθεντικές συνταγές της γιαγιάς Κακουλούς που όλοι έχουν αγαπήσει για περισσότερα από 35 χρόνια.

2019-04-02T20:57:40+03:00