Η γιαγιά μας η καλή… Νέα εκστρατεία κοινωνικής εταιρικής ευθύνης

//Η γιαγιά μας η καλή… Νέα εκστρατεία κοινωνικής εταιρικής ευθύνης

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου, γνωστή για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ», ανακοινώνει την έναρξη μιας σειράς ενεργειών, με στόχο την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση, αλλά και την έκφραση ενός μεγάλου ευχαριστώ σε όλες τις γιαγιάδες της Κύπρου, που στηρίζουν καθημερινά κάθε κυπριακή οικογένεια.

Η όλη εκστρατεία, πηγάζει από τη ζωή, τη δράση, τη μεγάλη κληρονομιά και τις αναλλοίωτες στον χρόνο συνταγές, που άφησε η αείμνηστη γιαγιά Κακουλού, από την οποία πήρε και το όνομά της η γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ».

Η εταιρεία έχει προγραμματίσει μια σειρά ενεργειών, μέσα από τις οποίες θέλει να φωτίσει την προσφορά της Κύπριας γιαγιάς. Σε συνεργασία με τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, άρχισε μια εκστρατεία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Άγιος Νεκτάριος, που θα διαρκέσει από 26 Μαρτίου μέχρι 11 Απριλίου. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά γιαουρτιού «Η ΓΙΑΓΙΑ» από τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα προσφέρονται στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Άγιος Νεκτάριος €0.10 ανά τεμάχιο, ενώ με αγορές χαλλουμιού και αναρής «Η ΓΙΑΓΙΑ» θα προσφέρονται €0.50 ανά κιλό.

Περαιτέρω, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα βίντεο-αφιέρωμα στις γιαγιάδες, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Παράλληλα, τιμώντας την παράδοση που συντηρούν και κρατούν ζωντανή οι γιαγιάδες, ετοιμάστηκε μια σειρά από μικρές ταινίες, στις οποίες πρωταγωνιστούν γιαγιάδες, από κάθε γωνιά της Κύπρου, να ετοιμάζουν παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας τα αγνά αυθεντικά προϊόντα «Η ΓΙΑΓΙΑ».

Στο σημείο αυτό, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μετά από πρόταση του καλλιτέχνη γραφίστα Νίκου Ιεροδιακόνου, που κέρδισε σχετικό Διαγωνισμό των Κυπριακών Ταχυδρομείων, η εικόνα από το τηλεοπτικό σποτ των 35 χρόνων με τη Γιαγιά της Αλάμπρα τη στιγμή που παρασκευάζει το παραδοσιακό χαλλούμι, θα κοσμεί πλέον τα κυπριακά γραμματόσημα.

Τέλος, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου αναγνωρίζοντας όλα εκείνα τα ανεκτίμητα που κάθε γιαγιά προσφέρει στον τόπο της, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την έμπρακτη στήριξη σε όλες τις γιαγιάδες της Κύπρου. Εξάλλου, από την αρχή της ίδρυσής της, η εταιρεία δημιουργούσε προϊόντα που βασίζονταν πάντα στις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς Κακουλούς, συντηρώντας έτσι τις αυθεντικές γεύσεις που έχουν αγαπήσει εκατοντάδες Κύπριοι, για περισσότερα από 35 χρόνια.

2018-07-09T23:29:18+03:00