H Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ λανσάρει πρώτη στην αγορά το Πλήρες Φρέσκο Κυπριακό Αιγινό Γάλα

H Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ εμπλουτίζει τη σειρά Φρέσκου Κυπριακού Γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ, λανσάροντας πρώτη το Πλήρες Φρέσκο Κυπριακό Αιγινό Γάλα. Η συγκεκριμένη ποικιλία είναι η μοναδική στην κυπριακή αγορά και το λανσάρισμά της αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει αυθεντικά, ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις.

 Το αιγινό γάλα αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, ασβεστίου και μετάλλων σημαντικών για τον οργανισμό. Είναι γνωστό για τη μεγάλη θρεπτική του αξία και τις ευεργετικές του ιδιότητες, με σημαντικά οφέλη για την υγεία, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για κατανάλωση από όλη την οικογένεια. Ιδιαίτερα, σύμφωνα με ειδικούς, αποτελεί ιδανική επιλογή για τη διατροφή των παιδιών, εξαιτίας της περιεκτικότητας των στοιχείων του και συγκεκριμένων προτερημάτων του (μεγαλύτερο ποσοστό ασβεστίου και μεγάλο ποσοστό βιταμινών A, B2 και C), αφού προάγει βασικές λειτουργίες στον ανθρώπινο οργανισμό, με κυριότερες την καλύτερη ανάπτυξη και τη δόμηση των οστών και των δοντιών.

Φτιαγμένο από 100% ολόφρεσκο κυπριακό αιγινό γάλα, το Πλήρες Φρέσκο Κυπριακό Αιγινό Γάλα ΑΛΑΜΠΡΑ, διατίθεται σε συσκευασία του 1 λίτρου.

Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ, παραμένει προσηλωμένη στον διαχρονικό της στόχο να προσφέρει στην κυπριακή οικογένεια αυθεντικά, ποιοτικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται από αληθινή γεύση και αγνή απόλαυση και θα συνεχίσει να προχωρά μπροστά, επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη και στην καινοτομία. Πάντα μέσα από την ανθρωποκεντρική προσέγγιση και την οικογενειακή φύση της εταιρείας, που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.