Προφίλ 2019-01-08T14:19:01+03:00

ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η εταιρεία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία τόσων χρόνων, αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς και πρωτοπορεί σε προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία και την ποιότητα. Στόχος της να καλύψει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέροντας την ιστορία και την παράδοση του νησιού σε όλα της τα προϊόντα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους τυροκομικής, σε συνδυασμό με την γνώση, μέσα από τη παράδοση και τη μακρά εμπειρία. Διαθέτει τον πιο τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό στην Κύπρο που, με σεβασμό στο περιβάλλον, εξασφαλίζει και εγγυάται την ποιότητα των παραγομένων προϊόντων, με την εφαρμογή σε όλες τις παραγωγικές διαδικασίες πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων με βάσει το διεθνές πρότυπο ISO 22000 καθώς και με τα ιδιωτικά πρότυπα BRC (GradeA) και IFS (Higher Level).

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΑΜΠΡΑ ΚΑΙ «Η ΓΙΑΓΙΑ»

Τα προϊόντα παράγονται από 100% φρέσκο αγελαδινό, πρόβειο και αιγινό γάλα που προμηθεύεται η εταιρεία από όλα τα σημεία της ελεύθερης Κύπρου.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως Χαλλούμι κανονικό και Light, Χαλλούμι με τσίλι και βασιλικό, Αναρή Φρέσκα και Ξηρή, Γιαούρτι διαφόρων τύπων, Τρίμμα συνηθισμένο, με τσίλι και βασιλικό και διάφορα είδη τυριών από αποκλειστική εισαγωγή όπως Ελληνική Φέτα, Κεφαλοτύρι, Ένταμ, Γκούντα κ.α.

H εταιρεία παράλληλα παράγει μια σειρά παραδοσιακών προϊόντων «Η Γιαγιά» που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία τόσο στην κυπριακή αγορά, όσο και στην αγορά του εξωτερικού. Τα παραδοσιακά προϊόντα «Η Γιαγιά» αποτελούνται από το Αιγοπρόβειο Χαλλούμι, το Αυθεντικό Πρόβειο Γιαούρτι, την Παραδοσιακή Αναρή Ξηρή, το Πρόβειο Αϊράνι και Τραχανά.