Παραδοσιακό Αιγινό Χαλλούμι «Η ΓΙΑΓΙΑ» από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

//Παραδοσιακό Αιγινό Χαλλούμι «Η ΓΙΑΓΙΑ» από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Με πίστη στις αξίες και τις παραδόσεις 35 χρόνων, η γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου συνεχίζει να πρωτοπορεί, έχοντας πάντοτε ως στόχο την προώθηση της αυθεντικής κυπριακής παράδοσης και αγάπης για καλές και ποιοτικές γεύσεις, χωρίς όμως να ξεχνά από πού άρχισε.

Στα πλαίσια των εορτασμών της εταιρείας, προχώρησε στην παραγωγή και λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος, του παραδοσιακού αιγινού Χαλλουμιού «Η ΓΙΑΓΙΑ». Το προϊόν αυτό παράγεται από 100% φρέσκο, αιγινό γάλα το οποίο συλλέγεται καθημερινά από διάφορα μέρη της ελεύθερης Κύπρου και έρχεται να συμπληρώσει την ήδη ευρεία και δυνατή γκάμα των παραδοσιακών αγνών προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ».

Η σειρά παραδοσιακών προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ», έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει τον ουρανίσκο μικρών και μεγάλων, ακολουθώντας αυστηρά τις συνταγές της γιαγιάς Κακουλούς και τιμώντας τις δικές της αυθεντικές δημιουργίες μέσα στον χρόνο. Σήμερα, συνεχίζει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει, εμπλουτίζοντας κάθε γεύμα μας με ξεχωριστές παραδοσιακές και ποιοτικές δημιουργίες

Αιγινό Χαλλούμι Η ΓΙΑΓΙΑ

2017-12-29T18:47:32+03:00