Η εταιρεία Α/φοί Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα Λτδ εμπνέει ολόκληρη την Ευρώπη

//Η εταιρεία Α/φοί Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα Λτδ εμπνέει ολόκληρη την Ευρώπη

Ανάμεσα στις πέντε κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) που φιγουράρουν στην έκθεση του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, με τις χίλιες πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες ΜμΕ στην Ευρώπη, συγκαταλέχθηκε η εταιρεία Α/φοί Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα Λτδ.

Η έκθεση «1000 εταιρείες που εμπνέουν την Ευρώπη», αξιολογεί και επιβραβεύει τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ΜμΕ της Ευρώπης.Βασικά κριτήρια της μεγάλης αυτής τιμής είναι το μέγεθος, η οικονομική απόδοση καθώς και ο ρυθμός σύνθετης ανάπτυξης άνω του 100% της εταιρίας κατά τα τελευταία τρία χρόνια.

Εστιάζοντας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας μέσα από τις σειρές προϊόντων «Αλάμπρα» και «Η Γιαγιά»,και μέσω της παγκόσμιας προώθησης των προϊόντων της, η οικογενειακή επιχείρηση Α/φοί Πέτρου, δηλώνει πανέτοιμη να συνεχίσει το σημαντικό της έργο ως κυπριακή ΜμΕ που εντάσσεται στην κινητήρια δύναμη και το μέλλον της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Συνεισφέροντας στην ανάπτυξη νέων θέσεων εργασίας και προσφέροντας νέες και σταθερές ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη, η εταιρεία αξιοποιεί την τεχνογνωσία και εμπειρία 35 χρόνων με στόχο πάντα τη συνέχιση της αυθεντικής κυπριακής παράδοσης και αγάπης για καλές, ποιοτικές γεύσεις που εμπλουτίζουν κάθε γεύμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση «1000 CompaniesToInspireEurope» επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://bit.ly/2vHzynH

2017-12-29T18:47:08+03:00