Επιτυχημένη παρουσία στις Διεθνής Εκθέσεις Τροφίμων 2018

//Επιτυχημένη παρουσία στις Διεθνής Εκθέσεις Τροφίμων 2018

Στα πλαίσια της προώθησης των παραδοσιακών προϊόντων της, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, γνωστή μέσα από την προϊοντική κατηγορία παραγωγής ΑΛΑΜΠΡΑ και τη σειρά αυθεντικών παραδοσιακών προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ», συμμετείχε για ακόμη μια φορά με επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων SIAL στο Παρίσι, από τις 21 μέχρι 25 Οκτωβρίου 2018.

Η Έκθεση SIAL αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές απ’ όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας παράλληλα τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η εταιρεία συμμετείχε με εξίσου μεγάλη επιτυχία, σε μια σειρά Διεθνών Εμπορικών Εκθέσεων για τρόφιμα και ποτά, στοχεύοντας στην ακόμη μεγαλύτερη επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε και προώθησε την γκάμα των παραδοσιακών προϊόντων της με δικό της περίπτερο, το οποίο είχε άκρως κυπριακό και παραδοσιακό χαρακτήρα., σε 7 διαφορετικές Διεθνής Εκθέσεις ανά το παγκόσμιο.

Σήμερα, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει την πορεία της για περισσότερα από 35 χρόνια, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εξαγωγής Χαλλουμιού στην Κύπρο, ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας σε Διεθνείς Εκθέσεις, ενισχύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια για παγκόσμια προώθηση και συντήρηση της αυθεντικής κυπριακής παράδοσης και αγάπης για καλές και ποιοτικές γεύσεις, που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Τέλος, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου αναγνωρίζοντας όλα εκείνα τα ανεκτίμητα που κάθε γιαγιά προσφέρει στον τόπο της, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την έμπρακτη στήριξη σε όλες τις γιαγιάδες της Κύπρου. Εξάλλου, από την αρχή της ίδρυσής της, η εταιρεία δημιουργούσε προϊόντα που βασίζονταν πάντα στις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς Κακουλούς, συντηρώντας έτσι τις αυθεντικές γεύσεις που έχουν αγαπήσει εκατοντάδες Κύπριοι, για περισσότερα από 35 χρόνια.

2018-11-08T10:14:57+03:00