ΤΥΡΙ ΧΑΛΛΟΥΜΙ
Το ΧΑΛΛΟΥΜΙ είναι το παραδοσιακό τυρί της Κύπρου, το οποίο παράγεται στο νησί για αιώνες. Είναι ημίσκληρο τυρί, το οποίο κατασκευάζεται από μίγμα αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος. Προστίθεται δυόσμος και μετά διατηρείται σε άλμη.
Το Αυθεντικό Κυπριακό Χαλλούμι κατάφερε να τοποθετηθεί με τεράστια επιτυχία στην παγκόσμια αγορά λόγω της ιδιαιτερότητας του αφού αποτελεί το μοναδικό τυρί στον κόσμο που δεν λιώνει στα κάρβουνα και προσφέρει άπειρες γαστρονομικές επιλογές. Μπορείς να το ψήσεις στα κάρβουνα, στο τηγάνι, να το τρίψεις στα μακαρόνια, να αποτελέσει κύριο συστατικό για σαλάτες και ομελέτες ή ακόμα μπορείς να το απολαύσεις φρέσκο όπως είναι.
Όπως και αν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις, το Χαλλούμι διατηρεί πάντα το σχήμα του και την υφή του. Ζήστε την εμπειρία!!
Packages: 200γρ, 225γρ, 250γρ και 850γρ
Διαθρεπτικά στοιχεία | ανά 100g |
Ενέργεια, kJ | 1343.00 |
Ενέργεια, kcal | 321.00 |
Λιπαρά | 25.00 |
εκ των οποίων Κορεσμένα | 16.00 |
Υδατάνθρακες | 1.90 |
εκ των οποίων Σάκχαρα | 1.60 |
Πρωτεΐνες | 22.00 |
Αλάτι | 2.60 |