Επίσημη Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή του FAO στη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ
Την Πέμπτη 5 Ιουνίου, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ είχε την ιδιαίτερη τιμή να υποδεχθεί τον Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Γεωργίας και Τροφίμων (FAO) των Ηνωμένων Εθνών, Dr. QU Dongyu, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Γεωργίας της Κύπρου, κ. Ανδρέα Γρηγορίου.
Η αντιπροσωπεία, συνοδευόμενη από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ενώ προηγήθηκε παρουσίαση για την ιστορία, την αποστολή και τη συμβολή της ΑΛΑΜΠΡΑ στον τομέα της γαλακτοβιομηχανίας.
Η συνάντηση υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική και εμπνευσμένη, αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο του γαλακτοκομικού τομέα στην κυπριακή οικονομία, καθώς και τη σημασία της διεθνούς προώθησης του Παραδοσιακού Χαλλουμιού ως προϊόντος με παγκόσμια απήχηση.
Φωτογραφία: ©FAO/Giuseppe Carotenuto
