Αγελαδινό Γιαούρτι με 3% Λιπαρά

Η γαλακτοβιομηχανία ALAMBRA είναι γνωστή για την παραγωγή παραδοσιακών γιαουρτιών.

Γιαούρτια ALAMBRA που παράγονται από 100% φρέσκο κυπριακό γάλα, που συλλέγονται καθημερινά από 300 προμηθευτές γάλακτος.
Το παραδοσιακό αγελαδινό γιαούρτι παράγεται με μόνο 3% λιπαρά, ιδανικό για ένα ελαφρύ και απολαυστικό γεύμα.

Συσκευασίες: 125g, 450g και 5 kg

Συστατικά: Παστεριωμένο Γάλα αγελάδος , Στερεά Γάλακτος, Καλλιέργεια Γάλακτος

Διαθρεπτικά στοιχεία ανα 100g
Ενέργεια, kJ 269
Ενέργεια, kcal 64
Λιπαρά 3.0
εκ των οποίων Κορεσμένα 1.50
Υδατάνθρακες 3.80
εκ των οποίων Σάκχαρα 3.50
Πρωτεΐνες 5.50
Αλάτι 0.13