Στη Γαλακτοβιομηχανία Α/φοί Πέτρου – Αλάμπρα, είχαμε την τύχη και την ευλογία να έχουμε μια γιαγιά που μας άφησε ανεκτίμητη κληρονομιά και παραδοσιακές συνταγές. Η γιαγιά Κακουλού, παρήγαγε, ακούραστα και πάντα με αγάπη, αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα στο χωριό μας Αλάμπρα.  Μητέρα 7 παιδιών, γιαγιά 22 εγγονιών και πρoγιαγιά 38 δισέγγονων, μαζί με τον παππού, μεγάλωναν την οικογένεια με τη δική τους παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών.

Όταν δυστυχώς η γιαγιά έχασε τη ζωή της σε ατύχημα το 1986, ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού, η οικογένεια μας προχώρησε στη δημιουργία της γκάμας προϊόντων Η ΓΙΑΓΙΑ.  Εμπνευσμένοι από αυτήν, την άξια γυναίκα, μέσω αυτής της σειράς έχουμε κρατήσει αναλλοίωτες στον χρόνο τις παραδοσιακές τις συνταγές.

28/03/2017 ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γιαγιάς, ανακοινώσαμε την έναρξη της εκστρατείας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας, που φέρει το όνομα «Η γιαγιά μας η καλή».

Πιστεύουμε αληθινά πως κάθε γιαγιά αξίζει τα καλύτερα, για αυτό με διάφορες ενέργειες, θα εργαστούμε για την ποιότητα ζωής της 3η ηλικίας και για την αναβίωση των παραδόσεων μας.

Παράλληλα στα πλαίσια της εκστρατείας μας θα γίνονται διάφορες ενέργειες με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε περιιβαλλοντικά, κοινωνικά και άλλα συναφή θέματα.

Εμείς δίνουμε την υπόσχεση μας ότι θα προχωρούμε μπροστά, χωρίς όμως να ξεχνάμε από που αρχίσαμε!