• 250 γρ Χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ
  • 100 γρ καπνιστό βοδινό
  • 1 ώριμο αχλάδι
  • φύλλα βασιλικού
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι
  • 1 χυμό λεμονιού
  • Κόβουμε το τυρί σε 6 – 7φέτες.
  • Τοποθετήστε μια φέτα αχλάδι και ένα φύλλο βασιλικού σε κάθε φέτα και τυλίξτε το σε μια φέτα καπνιστού βοδινού.
  • Συνδυάστε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού, λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό και καλά αλεσμένο μαύρο πιπέρι σε ένα μπολ.
  • Αλείψτε το Χαλλούμι ΑΛΑΜΠΡΑ με τη σάλτσα και ψήστε το στο μπάρμπεκιου
  • Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει και σερβίρετε το πιάτο με φέτες λεμονιού και βασιλικού.